V vsakem srcu je prostor za srečo. 
Dobre želje združimo v zvezde,
srečo v sonce oblikujmo,
na prijateljstvo cvetove upanja nasujmo.

Ker so se razmere toliko spremenile, da lahko spet organiziramo prireditve, smo se odločili , da vam ob materinskem dnevu podarimo koncert skupine Prašnati.

Za marsikoga je bilo preteklo leto – in tudi začetek letošnjega leta – drugačno, naporno, nepredvidljivo, težko, za nekatere tudi stresno. Ker so se razmere  toliko spremenile, da lahko spet organiziramo prireditve, smo se odločili , da vam ob materinskem dnevu podarimo koncert  skupine Prašnati.

Nastopil bo tudi domači mešani pevski zbor.

Prašnati od leta 2016 pri svojem glasbenem ustvarjanju prekopavajo polja in poti glasbene preteklosti in skladbam dajejo novo preobleko, a ravno tolikšno, da zadiši po novem. Neobičajna instrumentalna zasedba, v kateri so cimbale, saksofon, harmonika, kontrabas in bobni, nastopa s skladbami, ki so preverjene pri ljubiteljih glasbe, pa vendar v njihovi izvedbi nevsakdanje, s kančkom hudomušnosti in varieteja. 

Prašnati  so: Andi Sobočan (cimbale), Boštjan Rous (saksofon, klarinet, glas), Boštjan Baša (harmonika), Tomi Došen (boben) in Luka Ščavničar (kontrabas).

Po koncertu bo druženje in skromna pogostitev.

Vljudno vabljeni.