Smo prostovoljsko društvo, ki obstaja od decembra leta 2015, v njem pa smo mladi iz Černelavcev – od srednješolcev naprej, ki pripravljamo različne aktivnosti za lokalno skupnost in širše. 

Sami organiziramo dogodke, kot so športno-kulturno avanturistični festival, černelavski kros, stendapovske komedije, dobrodelni koncerti itn. Članom društva omogočamo aktivno druženje v njihovem prostem času, različne ugodnosti in zabavo.

Tu so še organizacija izletov v Planico, silvestrovanje, društveni pikniki in podobno, udeležujemo pa se tudi tekmovanj v kuhanju bograča, poletnih športnih turnirjev... 

Ker društva delujejo po načelih druženja, se tudi mi družimo in sodelujemo ter pomagamo pri dogodkih gasilskem društvu Černelavci, kulturnem društvu Černelavci, športnem društvu Černelavci in gostilni Spirić. Sodelujemo pa tudi z drugimi društvi in klubi v Pomurju.

Smo prostovoljno društvo, vse, kar delamo, delamo po svoji svobodni volji brez pričakovanja kakšnih koristi – v splošno korist. 

V prihajajočih letih želimo še naprej aktivno sodelovati z drugimi društvi ter prenašati izkušnje in neformalno izobrazbo našim članom. 

Na mladih svet stoji! 

Nejc Džafić,
predsednik društva

Mitja Grah,
podpredsednik društva