Spoštovani krajanke, spoštovani krajani,

pa jo imamo tudi mi. Spletno stran (cernelavci.si) naše krajevne skupnosti, v sodobnem času zagotovo dobrodošlo in potrebno. Seveda si ne delamo utvar, da boste na njej pogosto našli kaj novega, želimo pa si, da bi našli podatke, ki vam pridejo prav, dogodke, ki so se zgodili in jih je treba javno predstaviti, novice, za katere morate vedeti, napovedi dogodkov, ki vam bodo prišli prav.

Po načrtu bi morale biti spletne strani precej bol polne kot so, načrtovali smo, da bi bilo v sliki in besedi zaznamovano že letošnje leto. A so nam koronske razmere to – kot marsikaj drugega – preprečile.

Temelj pa vendarle imamo, temelj, ki ga bomo nadgrajevali, zato lahko zdaj dodamo le vabilo, da te strani ustvarjamo skupaj.

Letos se ne bomo srečevali, ampak bomo v boju proti novemu koronavirusu ostali vsak s svojimi najbližjimi, zato tudi prednovoletnih dogodkov ne bo. Tudi okrasitev ulic je tokrat nekoliko drugačna, namesto običajne imamo tokrat okrašeno le Slovensko ulico v novem naselju in nekaj malega v vaškem jedru pri zadružnem domu. Razmere, v katerih smo se znašli, nam ne omogočajo aktivnosti pri okraševanju, ki je v našem kraju tradicionalno, tudi drugim dogodkom se moramo za zdaj odpovedati.

Za letos nam tako ostane predvsem želja, da bi se v prihodnjem letu čim prej vrnili v »normalno« življenje,
zato vam želimo svobodno, srečno in zdravo leto 2021.  

Svet krajevne skupnosti ,

Miran Forjanič,
predsednik

pa jo imamo tudi mi. Spletno stran (cernelavci.si) naše krajevne skupnosti...